fcicrop

COMUNICAT al Consiliului Director A.Ch.R. 11.11.2020


Consiliul Director al Asociatiei Chinologice Romane a luat act de manifestarile de cruzime si rele tratamente aplicate de catre o persoana unui caine din rasa Ciobanesc belgian Malinois. Sursa informatiei a fost un videoclip postat in cursul zilei de 08.11.2020 pe retelele de socializare si care pe buna dreptate a socat si ingrozit nu numai membrii nostril ci si publicul iubitor de animale in general. In acest videoclip, un individ “dreseaza” un caine din rasa Ciobanesc belgian Malinois prin maltratare si evidenta cruzime. Stapanul cainelui se afla acolo si nu a schitat nici cel mai mic gest de a opri aceasta maltratare din partea “dresorului profesionist” intarindu-ne convingerea ca a fost perfect de acord cu un astfel de “dresaj”. Nici pana in prezent, proprietarul cainelui nu a depus vreo sesizare impotriva acestui individ!
Din informatiile existente pana la aceasta ora, este cunoscuta identitatea persoanei care a maltratat acest caine si faptul ca aceasta face parte dintro asociatie teritoriala membra A.Ch.R. De asemenea, aceasta persoana nu este licentiata de catre A.Ch.R. sa desfasoare activitate de dresaj.
Fata de cele de mai sus, Consiliul Director A.Ch.R. a solicitat asociatiei chinologice teritoriale din care persoana respectiva face parte, sa inceapa in regim de urgenta procedurile disciplinare statutare in acest caz.
In conformitate cu informatiile pe care le avem pana la aceasta ora cu privire la locul de munca al acestui individ, imediat ce acestea ne vor fi confirmate, ne vom rezerva dreptul de a sesiza Parchetul Militar de pe langa Curtea Militara de Apel precum si Ministerul Justitiei.

 


PRESEDINTE A.Ch.R.
Cristian Stefanescu

 


 

WORLD DOG SHOW 2020

Anuncio cierre inscripciones caninas web
yuki

PEDIGREE DOGS OFFER SO MUCH

FCI ROMANIA960

Share a picture with your dog!

Click here 

Actualizari foto si video

Fotografii Best in Show: newTimisoara,newCluj-Napoca

Video Best in Show: Timisoara

Video Seminarii: Seminar Dr. Tamas Jakkel - Teme: 1. O eră nouă, noi provocări. 2. Tip, standard, stil, sănătate

cdmec142

topdog2017

Top Dog 2018

Rezultate

Mai mult

A.Ch.R pe Facebook