Către asociațiile teritoriale și cluburile de rasă membre A.Ch.R.

Stimați colegi,

Campionatul Mondial Utilitar IGP FCI se apropie cu pași repezi; pentru o cât mai coerentă organizare, vă propun să fim proactivi, să comunicăm eficient și să actionam unitar, ca o echipă.

În acest scop, solicităm responsabililor utilitari din cadrul asociațiilor membre A.Ch.R. informarea tuturor membrilor săi cu privire la obligativitatea transmiterii declarațiilor de intenție de participare la Campionatul Mondial IGP FCI 2019.

Toți cei interesăți de participare trebuie să transmită, până cel târziu la data de 15 iunie 2019, la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , o informare prin care să iși exprime intenția de participare la Campionatul Mondial IGP 3 FCI, Schwechat, Austria 2019.

Mesajul trebuie să conțină:

- declarația de participare la Campionatul Mondial IGP FCI 2019, care să cuprindă informații complete despre sine și câinele cu care dorește să concureze (formular tip, anexă a regulamentului ce conține Criteriile de participare la Campionatul Mondial IPO FCI, care se poate obține și printr-o solicitare la aceeași adresă de e-mail),

- copia actului de identitate a conductorului,

- dovada calității de membru într-o asociație membră A.Ch.R.,

- un scurt CV al conductorului,

- copia actului de origine a câinelui (pedigree),

- copia carnetului de performanță a câinelui.

Doar persoanele care își exprimă intenția de a participa la Campionatul Mondial IGP FCI, până la data de 15 iunie, a.c., pot face parte din Echipa A.Ch.R. IGP FCI WM 2019.

Coordonator de echipă A.Ch.R. – FCI IGP WM 2019, Iulia Moldovan

European Dog Show & Austrian Winner 2019