fcicrop

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Comunicat

Asociația Chinologică Romana – membru federal FCI, B-dul Dinicu Golescu nr.37, sc. C, et.1, , ap.70, București 010867, CP 262 – O.P. 12, București 014750, prin reprezentant legal Cristian Ștefănescu, în calitate de PREȘEDINTE

 

formulăm prezentul

 

COMUNICAT

prin care înțelegem să ne exprimăm punctul de vedere față de cele expuse de publicația online Dezvăluiri.ro prin intermediul articolului publicat de jurnalistul Călin Gavrilaș în data de 16.04.2018

 

Prin modalitatea tendențioasă de redactare și expunere a celor prezentate în articol este evidentă atitudinea defăimătoare atât la adresa Asociației Chinologice Române, a membrilor acesteia cat și a activităților desfășurate de aceasta.

Asociația Chinologică Română (AChR) este asociația crescătorilor de câini de rasa din România, reînființată în anul 1969 la Arad, redevenind membru al Federației Chinologice Internaționale în anul 1973, ce se supune prevederilor Ordonanței 26/2000, privind asociațiile și fundațiile.

Asociația Chinologică Română este persoană juridică de drept privat, cu organe proprii de conducere, ce reprezintă interesul unui grup de particulari, nefiind instituție publică, astfel încât, deciziile luate în cadrul Asociației nu pot face obiectul unei investigații de presă în legătură cu salariații, veniturile acestora sau alte chestiuni privind viața privată a persoanei, cu atât mai mult cu cât, ”rezultatele investigației” nu au corespondent în realitate.

Gravitatea afirmaţiilor făcute de jurnalist printr-un important mijloc de comunicare în masă urmează a face obiectul unei cercetări judecătorești, în situația în care vom aprecia necesară demararea unor acțiuni în justiție. În lumina celor descrise mai sus arătăm că ne delimităm evident de cele apărute în cadrul publicației dezvaluiri.ro în data de 16.04.2018, rezervându-ne dreptul de a acționa în judecată publicația, jurnalistul și administratorul site-ului.

 


 

European Dog Show & Austrian Winner 2019

EDS 2019
yuki

PEDIGREE DOGS OFFER SO MUCH

FCI ROMANIA960

Share a picture with your dog!

Click here 

Actualizari foto si video

Fotografii Best in Show: Tg. Mures, Arad, Turda, Oradea

Video Best in Show: Tg. Mures, Arad, Turda, Oradea, Funny Moments 2018

Video Seminarii: Seminar Cane Corso

cdmec142

topdog2017

Top Dog 2017

Rezultate

Mai mult

A.Ch.R pe Facebook