fcicrop

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Comunicat

 CIRCULARA Nr. 10 din 13.06.2020

 

DECIZII ALE CONSILIULUI DIRECTOR A.Ch.R. ÎNTRUNIT ÎN TELECONFERINȚĂ AUDIO-VIDEO, 12.06.2020

 

 

Decizia Nr. 29/ 12.06.2020:

Se redeschide calendarul expozițional A.Ch.R. începând cu data prezentei:

 • Organizatorii nu vor putea demara procedurile fără avizul prealabil al Direcției de Sănătate Publică județene sau a Municipiului București. Acest aviz va fi trimis la Secretariatul A.Ch.R. anterior datei/datelor prevăzute pentru desfășurarea expoziției/expozițiilor. Fără existența acestui aviz nu se va putea desfășura nicio expoziție. De asemenea, același aviz este necesar și din partea D.S.V.S.A.
 • Expozanților li se va atrage atenția de către organizatori ca prin simpla înscriere la expoziția/expozițiile A.Ch.R. se obligă să respecte instrucțiunile privind distanțarea socială și respectarea măsurilor privind prevenirea răspândirii Covid 19 în conformitate cu H.G.394/2020 și H.G.434/2020, precum și a tuturor actelor normative ce sunt sau vor fi adoptate pentru prevenirea răspândirii Covid 19.
 • Înscrierile și achitarea taxelor de participare se vor face numai online. De asemenea, numerele de concurs vor fi expediate expozanților pe aceeași cale.
 • Accesul la locul de desfășurare a expoziției/expozițiilor se va face numai pe baza de orar publicat de organizator înainte de data evenimentului/evenimentelor. După arbitrajul de rasă, nu vor mai staționa în incinta expoziției decât concurenții care vor participa la competitia B.O.G. și B.I.S.
 • Având în vedere limitările impuse de legislație, expozițiile se vor desfășura fără spectatori. Rugăm expozanții să se limiteze pe cât posibil la numărul însoțitorilor care urmează să se deplaseze cu aceștia la arbitraj.
 • Expozanții sunt rugați ca înainte de deplasarea la locul expoziției, să efectueze citirea microcipului câinelui/câinilor pe care urmează sa îi prezinte. Pentru evitarea problemelor legate de citire, recomandăm expozanților să își aducă propriul cititor de microcip.
 • Completarea carnetelor de performanță pentru câinii arbitrați se va face la sediul asociației/clubului din care expozantul face parte pe baza buletinului de arbitraj.
 • Prevederile de mai sus se aplică și organizatorilor de examene de lucru și expoziții de club.
 • Montarea corturilor, standurilor, pavilioanelor expozanților în incinta expoziției este permisă în următoarele condiții: montarea se va putea efectua cu maxim 1 oră înainte de ora prevazuta pentru arbitrajul de rasă; distanța fața de ringul de arbitraj va fi de minimum 3 metri; distanța între corturi/standuri/pavilioane va fi de minimum 2 metri; imediat după arbitraj, corturile/standurile/pavilioanele vor fi demontate și evacuate din incinta expoziției.
 • În funcție de numărul de înscrieri, organizatorii vor putea să repartizeze abitrajul raselor pe parcursul a doua zile. În această situație, rasele grupei/grupelor vor fi arbitrate integral pe parcursul zilei respective (ex: rasele grupelor 1,2,3,4 și 5 sâmbăta, rasele grupelor 6,7,8,9 și 10 duminica). Ordinea grupelor F.C.I. este aleatorie, determinant va fi numărul de înscrieri și posibilitatea ca acestea să fie repartizate cât mai echilibrat pe parcursul celor două zile. Această procedură va fi anunțată de către organizator înainte de data expoziției.
 • Organizatorii pot suspenda înscrierea în expoziție pentru clasele baby si puppy (pui).
 • După efectuarea arbitrajelor de rasă și cel mai bun al grupei (B.O.G.) se va organiza la ringul principal numai concursul cel mai bun al expoziției (B.I.S.). Cu toate acestea, organizatorii pot decide să nu organizeze acest concurs dacă situația o impune. Competițiile pentru decernarea titlurilor C.A.C.J., C.A.C., C.A.C.L., C.A.C.V., C.A.C.I.B., Best Male, Best Female, B.O.B. se vor desfășura obligatoriu.

Decizia Nr. 30/ 12.06.2020

Se suspenda clasamentul Top Ten 2020.

Decizia Nr. 30/ 12.06.2020:

Se abrogă prevederile Circularei A.Ch.R. nr.6/2020 și se revine la procedura clasică privind   întocmirea și expedierea actelor C.O.R.

Siguranța cetățenilor și asigurarea climatului chinologic național sunt prioritățile Consiliului Director A.Ch.R. și sperăm că vom avea înțelegerea și sprijinul membrilor noștri în acest sens. În funcție de evoluția situației și legislația națională, Consiliul Director A.Ch.R. va lua măsurile ce se impun la momentul oportun.

Pt.conformitate,

Președinte,

Cristian Ștefănescu

 


 

WORLD DOG SHOW 2020

Anuncio cierre inscripciones caninas web
yuki

PEDIGREE DOGS OFFER SO MUCH

FCI ROMANIA960

Share a picture with your dog!

Click here 

Actualizari foto si video

Fotografii Best in Show: newTimisoara,newCluj-Napoca

Video Best in Show: Timisoara

Video Seminarii: Seminar Dr. Tamas Jakkel - Teme: 1. O eră nouă, noi provocări. 2. Tip, standard, stil, sănătate

cdmec142

topdog2017

Top Dog 2018

Rezultate

Mai mult

A.Ch.R pe Facebook