CIRCULARA Nr. 05 din 15.03.2020

Decizii ale Consiliului Director A.Ch.R.

întrunit în Teleconferinţă audio-video, 15.03.2020

Decizia nr. 14/15.03.2020

In urma decretării stării de urgenţă Consiliul Director al Asociaţiei Chinologice Române decide, cu unanimitate de voturi, anularea Adunării Generale A.Ch.R. din data de 21.03.2020 şi întrunirea Comisiei de Cenzori A.Ch.R. din data de 18.03.2020.

Adunarea Generală A.Ch.R. şi întrunirea Comisiei de Cenzori urmează a se reprograma în funcţie de evoluţia evenimentelor.

Decizia nr. 15/15.03.2020

Consiliul Director al Asociaţiei Chinologice Române deleagă Comitetul Executiv al A.Ch.R. în Comitet Pentru Starea de Urgenţă din cadrul A.Ch.R.

Decizia nr. 16/15.03.2020

Consiliul Director al Asociaţiei Chinologice Române decide cu unanimitate de voturi ca începând cu data de 16.03.2020 programul de lucru cu publicul să fie suspendat. Salariaţii A.Ch.R., în proporţie de 50% vor lucra de acasă, iar restul de 50% vor asigura continuitatea permanenţei la sediu în perioade intermitente.

Decizia nr. 17/15.03.2020

Consiliul Director al Asociaţiei Chinologice Române decide cu unanimitate de voturi modul de tratare a corespondenţei clasice în cadrul Secretariatului A.Ch.R. şi departamentului C.O.R. – plicuri, colete – după următorul protocol:

1. Se va folosi echipament de protecţie (mânuşi şi măşti) în manevrarea şi deschiderea corespondenţei, acest lucru făcându-se într-o camera separată ;
  2. Corespondenţa astfel desfăcută, va fi desinfectată, scanată cu aparate foto mobile şi apoi va fi depozitată în cutii închise;
  3. Prelucrarea corespondenţei va fi făcută numai pe baza scanărilor.

Consiliul Director al Asociaţiei Chinologice Române recomandă tuturor membrilor săi (asociaţii şi cluburi) să suspende lucrul cu publicul şi să rezolve problemele curente şi urgente numai electronic (de la distanţă).

Toate aceste informaţii vor fi afişate pe paginile oficiale ale site-urilor precum şi pe paginile de socializare.

Consiliul Director al Asociaţiei Chinologice Române face apel la toţi membrii săi să dea dovadă de spirit civic în aceste momente de grea încercare, respectând instrucţiunile autorităţilor cu privire la această situaţie.

Consiliul Director al Asociaţiei Chinologice Române solicită tuturor membrilor să rămână acasă, alături de familie şi căţei, contribuind astfel la limitarea efectelor pandemiei.

Cristian ŞTEFĂNESCU

PREŞEDINTE A.CH.R.

WORLD DOG SHOW 2020

Anuncio cierre inscripciones caninas web